Διαγωνισμός Phottix- Λεπτομέρειες διεξαγωγής

Η Phottix θέλοντας να δώσει κίνητρο για τη διάδοση του ερχομού  της στη χώρα μας, διαθέτει κάποια κομμάτια εξοπλισμού, ως δώρα 

Η  διεξαγωγή γίνεται σε μορφή διαγωνισμού μέσα από το facebook. Ο τρόπος είναι το λεγόμενο recruiting. Αυτός που θα καταφερει να συλλέξει τις περισσότερες εγγραφές θα λάβει και το πρώτο βραβείο.

Πως λειτουργεί

Ο τροπος είναι απλός. Αρχικά  κάνουμε εγγραφή με το όνοματεπωνυμο μας  και το email μας. Στη συνέχεια έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε έξτρα εγγραφές με 3 διαφορετικούς τρόπους. Στο κάτω μέρος της σελίδας που οδηγόυμαστε μετά την εγγραφή μας υπάρχουν τα εξής κουμπια

share-on-wall-tab2

Με το  πρώτο κουμπί κοινοποιούμε στον τοίχο μας στο Facebook. Όποιος οδηγηθεί στο διαγώνισμό μέσω αυτής της κοινοποίησης στον τοίχο σας και κάνει εγγραφή, θα μετράει ως μια έξτρα δική σας εγγραφή.

Με το δευτερο κουμπί προσκαλούμε τους φίλους που επιλέγουμε.  Όσοι από τους φίλους κάνουν εγγραφή μέσα από το link της προσκλησης σας, θα μετράνε ώς έξτρα δικές σας εγγραφές (πόντοι).

Στο τρίτο κουμπί ισχύει το ίδιο με το πρώτο. Απλά η κοινοποίηση γίνεται στο Twitter.

Στόχος είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων εγγραφών.  Αυτός που θα καταφερει να συλλέξει τις περισσότερες εγγραφές θα λάβει και το πρώτο βραβείο.

Το λογισμικό μέσω του οποίου διεξάγεται ο διαγωνισμός, μετράει αυτόματα τις εγγραφές . Το λογισμικό είναι το woobox και επιλέχθηκε λόγω της καλής φήμης και λόγω της χρήσης του από πολλές εταιρίες.

Extra tip : Η δευτερη μέθοδος invite-friends-tabθεωρείται ιδανική γιατι δίνει τη δυνατότητα να προσκαλέσουμε φίλους που ξέρουμε οτι τους ενδιαφέρει ο διαγωνισμος ως αντικείμενο. Έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες οι συγκεκριμένοι φίλοι να κάνουν εγγραφή και να πάρουμε τους έξτρα πόντους που χρειάζόμαστε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες της νίκης.

Close Menu