Η σημασία της επαγγελματικής φωτογράφισης σε μια ιστοσελίδα

… η σημασία  λειτουργικής αρχικής σελίδας σε συνδυασμό  με μια   επαγγελματική φωτογράφιση.

 

ΈΞΙ ολόκληρα δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο τους , μας χαρίζουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και ίσως μελλοντικοί πελάτες της εταιρίας μας . Μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα, πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να τους δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρία μας.

επαγγελματική φωτογράφιση.
Οινοποιείο

Σκεφτείτε ότι μπαίνετε σε μια ιστοσελίδα η οποία πουλάει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που αναζητάτε. Οι φωτογραφίες που απαρτίζουν τη σελίδα είναι μέτριες εώς κακές. Το στήσιμο της σελίδας επίσης πρόχειρο. Το πιθανότερο είναι οτι πριν περάσουν τα 6”, θα έχετε πατήσει αυτομάτως το κουμπί (back) και θα συνεχίσετε την αναζήτηση σας αλλού. Αν η ιστοσελίδα μιας εταιρίας είναι πρόχειρη και δείχνει πως δεν έχει γίνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για το καλόγουστο και επαγγελματικό στήσιμο της, γιατί το προϊόν της εταιρίας να είναι ποιοτικό και αξιόπιστο? Το ότι μπορεί να κάναμε οικονομία αναθέτοντας σε ένα φίλο που γνωρίζει 2-3 βασικά, να μας φτιάξει μια ιστοσελίδα και τραβώντας 10 φωτογραφίες με το σούπερ κινητό μας, δυστυχώς δε μεταφράζεται σε επιτυχία.

Ακόμη και το καλύτερο προϊόν ή η καλύτερη υπηρεσία μπορούν να θαφτούν πίσω από μια πρόχειρη ιστοσελίδα. Η καλή φωτογραφία έχει την ιδιότητα να προσελκύει το μάτι του θεατή, και να τον κάνει να θέλει να περιηγηθεί περισσότερο σε μια ιστοσελίδα. Έτσι αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες να ανακαλύψει αυτό το “καλύτερο” προϊόν και να το επιλέξει..

Απαραίτητα λοιπόν τα ξεκάθαρα και καλοσχεδιασμένα μηνύματα που θέλουμε να δώσουμε στον βιαστικό εικονικό επισκέπτη.

Σωστή φωτογράφιση των προϊόντων μας – υπηρεσιών μας

MG_8346Αφού ο εικονικός επισκέπτης δεν έχει τη δυνατότητα να δεί από κοντά το προϊόν, οι φωτογραφίες θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν την πραγματική ποιότητα των προϊόντων μας . Οι ποιοτικές φωτογραφίες κάνουν ένα προϊόν να ξεχωρίζει, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και κάνοντάς το ελκυστικό. Ο φωτογράφος θα μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο μια εταιρία θέλει να παρουσιάσει το προϊόν της και θα βασιστεί σε αυτό για να παράγει το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες πορτραίτων και ανθρώπων που εικονίζονται επί το έργον

επαγγελματική φωτογράφιση.

Πίσω από κάθε προϊόν ή υπηρεσία κρύβεται μια ομάδα ανθρώπων . Ο πελάτης νοιώθει πιο άνετα όταν του δίνεται η δυνατότητα να τους γνωρίσει. Μέσα από πορτραίτα με όμορφα χαμόγελα αυτοπεποίθησης, όπως επίσης και μέσα από εικόνες που δείχνουν την επαφή αυτών των ανθρώπων με την παραγωγική διαδικασία. Μ αυτό τον τρόπο, δημιουργείται πιο εύκολα το αίσθημα της εμπιστοσύνης προς την επιχείρηση. Έτσι,  δεν συναναστρέφεται ο πελάτης με μια απλή ιστοσελίδα, αλλά του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει και ποιός υπάρχει πίσω από αυτή. Εδώ επίσης ο φωτογράφος βρίσκει τον καλύτερο τρόπο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του κάθε φωτογραφιζόμενου και να αποδώσει αισθήματα εμπιστοσύνης  και επαγγελματισμού.

επαγγελματική φωτογράφιση.

  Το να επενδύουμε σωστά  στην online παρουσία μας , με στόχο να έχουμε την αναγνώριση που προσδοκάμε, είναι κάτι που απαιτεί μεθοδικότητα και εμπειρία. Η εξειδίκευση σε κάθε τομέα είναι αυτή που θα βοηθήσει για ένα επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα!

Απόψεις μέσα από τα σχόλια, ευπρόσδεκτες.

Για ενημέρωση μελλοντικών άρθρων σχετικών με το θέμα  μπορείτε να εγγραφείτε  στο ενημερωτικό email

email265








Close Menu