3 σοβαροί λόγοι για ενοικίαση φωτογραφικού εξοπλισμού

Στις μέρες μας, δεν υπάρχει πλέον η άνεση για περιττά έξοδα. Από την άλλη οι εταιρίες μας βομβαρδίζουν με τις ανακοινώσεις των νέων μοντέλων σε μηχανές, φακούς φώτα κλπ . Κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε, ούτε και πρέπει. Τί γίνεται όμως όταν χτυπάει το τηλέφωνο για ένα πρότζεκτ με μικρό προυπολογισμό και κάποιες παραπάνω απαιτήσεις σε εξοπλισμo? Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση η ενοικίαση φωτογραφικού εξοπλισμού και όχι η αγορά.

 

  1. Η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε απαιτητικά προτζεκτ . Σίγουρα έχουμε κάποιο εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες μας στον τομέα που έχουμε επιλέξει και έτσι μπορούμε να δουλεύουμε και κάποια προσωπικά πρότζεκτ που δεν έχουν προυπολογισμό. Όταν όμως έρχεται η στιγμή να αναλάβουμε μια δουλειά με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε φώτα ή megapixel, θα την αρνηθούμε ή θα χρεωθούμε για να αγοράσουμε το έξτρα φλάς ή φακό χωρίς να ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να το ξεχρεώσουμε? Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση η ενοικίαση φωτογραφικού εξοπλισμού.
  2. Δοκιμή πριν την απόφαση για αγορα. Σπάνια βρίσκω κριτικές (reviews) που να με καλύπτουν απόλυτα. Θέλω να δω τη συμπεριφορά του μηχανήματος προσαρμοσμένη στις δικές μου τεχνικές φωτογράφισης. Έτσι πριν καταλήξω σε μια αγορά μπορώ να δοκιμάσω το μηχνάνημα μέσα από την ενοικίαση. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα επηρεάσει και την τελική απόφαση.
  3. Συντήρηση και κόστος βλάβης. Όλα τα μηχανήματα μιας εταιρίας ενοικίασης φωτογραφικού εξοπλισμού, περνάνε πολύ συχνά από το service (καθάρισμα σένσορα, βλάβες κλπ). Έτσι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και χωρίς κόστος. Επίσης σε περίπτωση βλάβης μηχανικής και (προσοχή) όχι από ατύχημα, το κόστος το αναλαμβάνει η εταιρία ενοικίασης

Η RentPhotoVideo στην Αθήνα είναι μια εταιρία πολύ οργανωμένη και με αρκετα μεγάλη γκάμα σε εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός αυτός ανανεώνεται συχνά με νέα μοντέλα. Πολύ σημαντική, η δυνατότητα αποστολής του εξοπλισμού οπουδήποτε σε όλη τη χώρα!

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το photo-pro με μιά γκάμα εξοπλισμού. Επίσης ΕΔΩ υπάρχει μια λίστα με εταιρίες ενοικίασης εξοπλισμού και χώρων studio

Close Menu